Tanda bersalin

Dah 39 weeks 2 days . Tp belum ada tnda nak bersalin . Risau plak

6 Balas

sy 39weeks 3days...pun sma belum ada tanda...cuma skrg ni sakit celah2 paha tulang pinggul..klu nk bangun tu alahai jenuh menahan...

Sama la sis. Sekarang pun baru 2/5 je masuk laluan haa. Baby aktif. Inshaa Allah moga kita tak overdue.

2y ago

Tak pergi hospital. Pergi klinik swasta yang selalu checkup. Doktor scan/ ukur and picit2 tengok posisi baby.

samalah td baru lepas scan, doktor ckp baby belom msok laluan lagi🥲 24hb da kena serah diri

2y ago

risau kan sis . semoga kita cpt bersalin dgn selamat 🤲🏻

Sama la kitaa 😭 pastu ramai dok tanya da beranak belum. Jadi strees pulakkk. Hmmm

2y ago

Kann. Kita sendiri tak sabar nak jumpa anak, orang lak dukk tanya2. Haha. Sabar je la, semoga esok kita ade tanda2. Aamiin 🤲🏻

Sama laa sis . tak ada tanda2 lagi 😂 seronok sgt dalam perut 😆

2y ago

aktif sgt . saya da bukak 1 cm tpi da seminggu tak ada tanda2 lagi . sakit pun on off je . Semoga dipermudahkan urusan kita bersalin nanti . Amin 🤲

jgn risau. mybe esok atau lusa akn ada tanda² nye. jauh lagi tu..

2y ago

23hb ni doktor suru warded kalau belum bersalin lagi 🤧