39 weeks 4 days

Dah nk masuk 40 weeks.. masih xde tanda nk bersalin.. baby mcm selesa sangat je dalam perut.. ? mcm mana nk percepatkan bersalin ni.

2 Balas

saya dulu week 37 dah mula jalan2 waktu ptg, buat ketuk ketampi, jalan itik.. amal setiap ptg ambik masa setengah jam. kdg2 ada waktu terluang skit buat je dpn tv ketuk ketampi masa xde org. hehe. week 39 4 hari selamat bersalin secara normal lps contraction 24 jam.

Insya Allah smpai masa keluar tu 😊 dia tgh seronok duduk dlm lg.. sy post date 4 hari.. 3 hari bukaan 2cm je. Kalau ada tangga cuba turun naik.. pun membantu jugak. Semoga urusannya dipermudahkan ye ☺☺