39 WEEKS ! 👶

Assalamualaikum, morning😀Hai momiesss.. ada tak yg sama mcm saya dah 39 weeks tp masih xdak tanda nak bersalin.. Doakan saya semoga d permudahkan urusan bersalin ni. 🤲🏻Dia is my first baby. Risau, happy, x sbr mcm2 perasaan ada. Huu..

9 Balas

Sy pon 39 week hari 3 hari lg 40 week .. masih belum ada tanda2 nk bersalin ... Rungsing x penah lewat ... Selalu awl 2 mggu

4y ago

Amiin... Terima kasih yep sis doakan sy

Wasalam,saya dah 37w pon masih belom ada tanda2,x sabo rasenya nk nunggu kelahiran,,semoga urusan kita dipermudakkan Allah Taala ye

4y ago

Sama😆InshaaAllah semua baik2🤲🏻

Samalah...Sy da 39w 2days...bby masih seronok duduk dlm perut ibu.

4y ago

Kan... 😆baby asyik mengeras je lepas tu mcm biasa ... xda tnda lain lg..

semoga di permudakan urusan bersalin take care 🧚🏻‍♂️

4y ago

Tqsm. InshaaAllah amin🤲🏻

Saya 40 mgu satu hri bru bersalin..betul2 due date

4y ago

Waa ank first jgk ke?

Sy 39 minggu 3hari ..masih xde tanda. Due 22/7

4y ago

Semoga dipermudahkan semuanya ye..aamiin

Moga dpermudahkan sis🙋🏻‍♀️

4y ago

Aminn InshaaAllah

Semoga d permudahkan

4y ago

InshaaAllah aminnn tq🤲🏻🥰

Aamiin..