Tak sampai lagi mood nak prepared barang bby n bersalin nnti.. 😂

Dah 33weeks, tak prepare pape lagi.. pergi kedai bby, pastu blank tak tahu nk beli apa.. 😂😂

8 Balas

better beli sikit², nnti xde lah terasa duit mengalir laju sgt🤣 kecuali kalau mampu xpe lah..tu pon kalau blh jgn beli last min sgt, better kna ada jgk at least yg basic²..bukan apa, ghisau baby keluar awal🥹 stakat ni sy dh byk jgk baca yg due bulan 1 tp dh slamat melahirkan sbb baby nk kluar awal😂 apa² pon semoga urusan kita smua dipermudahkan nanti🤲🏼 Aamiin oh btw, sy pon start beli sikit² kat shopee start 6 bulan hritu, now 33 weeks jgk🤗

saya awal2 ada mood... lepas tu mood hilang terus bila husband cakap awal sangat nak beli... last2 saya buat tak tahu,, dia pulak yang terhegeh suruh order barang2 baby kat shoppe... jangan main2 dengan ibu mengandung 😂😂😂😂😂

1y ago

betul sis,, bila dah akhir2 ni dah jadi malas nak beli apa2.. saya dah 34 weeks belum 50% siap barang2 anak.. dengan tak larat semua,, geram pulak rasa dengan husband ni.. tau pulak nak kalut last2 ni..

Saye 34w dh siap tapi 99% on9 sbb klau g kdai mmg blank 😅 cuma on9 ni ketagih xblh nk stop https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

Kalau anak first kan mmg excited tau… tak cukup beli kat kedai kat shopee tu mcm2 order 🤭🤭🤭

alamakkk bahaya Tu. takut nanti baby keluar, brg xda ready Lg. Google je keperluan baby & ibu. Beli sikit2. lama2 byklah Tu. 33w Tu dah hujung2 sgt dah Tu, kdg boleh bersalin dah 36/37w

1y ago

Semoga dimudahkan bersalin bby n mmy Selamat sihat tauu 😘😘😘

sy pun sama baru je cari brg baby, now dh 34w tgl tambah sikit sikit lagi keperluan pantang . tgh cari mood cuci baju baby nk standby hosptl bag pula 😂

1y ago

sy baru lepas cuci baju baby , sakit badan tak larat dh , better siapkan awal mmy nanti dh hujung2 lagi tk larat nk siapkan 😢

maybe awak boleh start dengan beli baju newborn dulu, pampers, bedung. nnt sikit2 datang la feeling tu. nnt mesti geram tengok baju baby cute cute.

1y ago

hihi sy beli barut 5 je. sbb rasa mcm malas nak pakaikan. pastu mak sy bising2 suruh pakaikan barut jugak. pastu kak ipar bg sampai 15 helai. bila da start shopping tu, mcm takleh stop pulak 🤣. sy beli kt shopee sikit2 je. mcm brg2 yg sy tgok kt kedai, mahal, tp shopee murah, baru sy beli kt shopee. skrg da mcm terlebih pulak barangnya sampai husband ghisauuu

jgn begitu sis.. trim 3 ni dh kena berjaga jaga dh.. 😂 tidur pon dh x lena skrg takot tiba2 air ketuban pecah mati laaa nakkkk 😂😂😂

1y ago

Itu laaa baru je beli set baju topi stokin, hahahaha nak amek mood 😂😂

betuii saya punn mcmtuu ahahaha. dah 31week semuaa brg tkbeli lg 😅

1y ago

Kita enjoy je dulu 🤣🤣🤣