Tak sampai lagi mood nak prepared barang bby n bersalin nnti.. 😂

Dah 33weeks, tak prepare pape lagi.. pergi kedai bby, pastu blank tak tahu nk beli apa.. 😂😂

8 Balas

saya awal2 ada mood... lepas tu mood hilang terus bila husband cakap awal sangat nak beli... last2 saya buat tak tahu,, dia pulak yang terhegeh suruh order barang2 baby kat shoppe... jangan main2 dengan ibu mengandung 😂😂😂😂😂

1y ago

betul sis,, bila dah akhir2 ni dah jadi malas nak beli apa2.. saya dah 34 weeks belum 50% siap barang2 anak.. dengan tak larat semua,, geram pulak rasa dengan husband ni.. tau pulak nak kalut last2 ni..