Tak sampai lagi mood nak prepared barang bby n bersalin nnti.. 😂

Dah 33weeks, tak prepare pape lagi.. pergi kedai bby, pastu blank tak tahu nk beli apa.. 😂😂

8 Balas

sy pun sama baru je cari brg baby, now dh 34w tgl tambah sikit sikit lagi keperluan pantang . tgh cari mood cuci baju baby nk standby hosptl bag pula 😂

1y ago

sy baru lepas cuci baju baby , sakit badan tak larat dh , better siapkan awal mmy nanti dh hujung2 lagi tk larat nk siapkan 😢