Tak sampai lagi mood nak prepared barang bby n bersalin nnti.. 😂

Dah 33weeks, tak prepare pape lagi.. pergi kedai bby, pastu blank tak tahu nk beli apa.. 😂😂

8 Balas

maybe awak boleh start dengan beli baju newborn dulu, pampers, bedung. nnt sikit2 datang la feeling tu. nnt mesti geram tengok baju baby cute cute.

1y ago

hihi sy beli barut 5 je. sbb rasa mcm malas nak pakaikan. pastu mak sy bising2 suruh pakaikan barut jugak. pastu kak ipar bg sampai 15 helai. bila da start shopping tu, mcm takleh stop pulak 🤣. sy beli kt shopee sikit2 je. mcm brg2 yg sy tgok kt kedai, mahal, tp shopee murah, baru sy beli kt shopee. skrg da mcm terlebih pulak barangnya sampai husband ghisauuu