tendangn baby

Dah 20weks tp lom rasa tendangn or pergerakan baby..normal ke..ms scan baby aktf kat dlm tp sy lom rasa baby menendang..brp weeks ye moms normal kita blh rasa pergerkn baby kat perut..first baby♥️

31 Balas

Thnks all..atas pndapatnya semua..maaf tk blh reply one by one sbb line tk bagus lha dkt rmh sya..kita sebagai moms n calon moms sdh pasti berharap yg terbaik untuk ank2 kita kan..semoga kita n baby kita sllu sehat ye moms..