First Baby

Assalamualaikum siapa kat sini pregnant 27 week tp perut asyik mengeras sampai kurang rasa pergerakan baby

1 Balas

Saya 22 week tengah rasa macam ni sekarang ni, nak tahu jugak normal ke tak. Ada lagi dua hari sebelum appointment. 😅

4y ago

Sama lah risau sebab baby first. Dari semalam pulak tu macam ni tapi nasib baik malam tu dia aktif sikit. Tapi pagi ni dia start balik dah 😅 tengah pujuk dia gerak je sekarang ni. Ada la gerak sikit sikit tu tapi still risau.