tendangn baby

Dah 20weks tp lom rasa tendangn or pergerakan baby..normal ke..ms scan baby aktf kat dlm tp sy lom rasa baby menendang..brp weeks ye moms normal kita blh rasa pergerkn baby kat perut..first baby♥️

31 Balas

Saya 15w6day terasa tapi tu pun Kadang2 saja... Start 18w ada terasa kuat lagi dan bila da 20w dah boleh rasa lebih kuat sikit... Sekarang dah 25w kalu ada gerakan letak tapak tangan dah boleh rasa gerakan....saya jenis badan yang besar....sis jangan risau tidak semua org sama....mybe baby sis ada gerak cuma sis tidak perasaan sebab mcm kena jentik jak tu sis...