tendangn baby

Dah 20weks tp lom rasa tendangn or pergerakan baby..normal ke..ms scan baby aktf kat dlm tp sy lom rasa baby menendang..brp weeks ye moms normal kita blh rasa pergerkn baby kat perut..first baby♥️

31 Balas

Sy alhamdulillah 16weeks dh start rse halus2...tapi masa 19weeks masa scan baby aktfi semacam sampai doktor pujuk suruh diam sekejap sbb nak tgok gender...tapi masa scan aktif..tapi perut xrse pape langsung gerak..mungkin kulit kite tebal..nurse kate mungkin sbb kdg2 die gerak tapi kite xperasan