takut nak bukak buku pink sebab pregnant anak luar nikah

dah 12weeks tapi taktahu nak buat apa sebab first time. so takut nakgi klinik. and tanak parents tahu. but i love this baby hmm lately asyik nangis sebab risau

15 Balas

sis jangan mcmtu. pergi je klinik kerna selalunya mereka tak tanya dlu status khwin.. yg penting cek dulu kndungan

demi kesihatan awak dan bayi, pergilah. take care. cari kumpulan support yang positif ye 💪💪💪

Tak perlu takut sis. Pergi je klinik ye. Jaga kandungan elok2. Moga dipermudahkan

Parents akan tau jugak one day.. better bgtau now dpd bile perut da besar

cek je