Apakah yang anda dan keluarga lakukan pada cuti hujung minggu yang panjang?

Select multiple options
Duduk di rumah
Bercuti ke bandar beberapa malam
Keluar ke bandar
Pergi ke pusat membeli-belah
Lain-lain (komen di bawah)

1276 respon

19 Balas

Depend, kadang2 bercuti dan tidur di hotel beberapa hari, ada masanya duduk rumah sahaja. Kadang2 ke shopping mall beli barang #TAPsupermoms #TAPactiveusers

since Pkp pkpb pkpp pkp semula memang stay at home jer..rinduuu nak balik kampung jumpa mak, siblings & family semua😭😭

balik kampung berkumpul ngan family semua tapi sejak ada covid dah takde weekend panjang kat kampung 😭

current musim covid so terpaksa d rumah buat aktiviti online je

bersama keluarga membersihkan dalam dan luar kawasan ruma

sy dan ank duduk rumah je sbb bila cuti, hubby qodo tido.

balik kampung, jalan2, riadah, ziarah, kemas rumah

klu x sbb covid dh balik kg atau pergi holiday..

pkp...hari² duduk rumah aje. berkurung

Covid19 apa pun x boleh jalan