Boy or Girl?

Currently mengandung 4month..ank yg last umo 1 tahun, ank laki..soalan sy, betulke kalo ank lelaki asyik nk menempel dekat kita maksudnya kita preggy baby girl🤔ada pengalaman tak? tq

25 Balas

sy pun curious jga sis.. sjak mngandung ni anak buah tba2 menempel.. dlu xde nak mlekat sgt.. ni nmpk je trus melekat.. balik kmpg pun jrg2.. dgn laki pun dorg mnempel lain mcm.

mitos je tu awak...sy masa prgnat ank ke3 anak no 2 lelaki asyik kepit je dgn bapa dia sndiri pun tak nak dah tpi bla bby kluar boy jga..now ank sy 33 boy🤣🤣

Mitos. Org Islam, jangan percaya perkara macam ni. Takut terjebak kpd khurafat. Na'uzubiLlah min zalik.

macam sy mmg baby 1st sy manja dr sebelom sy pregnant 2nd baby lagi. bila pregnant dkt adik dia double manja. hee. 1st baby sy boboy. 2nd baby sy gugurl.

Sy pregnant baby girl.. tp my nieces and nephew semua nk berkepit dgn sy.. so xde kaitan sis.. org dulu2 kate mostly xleh dipercayai mitos je 😅

tak juga , kak ipar saya . anak boy dia melekat tak nk berpisah dgn maknya . kluar adik boy jgk . nk thu boy ke girl scan jela sng🤭

jd klau ada ank prempuan je lepas tu melekat mcm gam,kira pregnant boy ke?😂😂😂 hanya Allah swt saja yg Tahu..

Wallahu'alam 🤭😁 anak sulong boy kuat mnempel dari mngandungkan adiknya smpai sekarang umurnya 3y*.. adiknya boy juga.

tak, puan. mito semata tu. nanti 21w boleh buat detail scan ya. cek keadaan baby + jantina sekali😊

saya pun ada org mcm tu, sbb anak lelaki kawan suka sgt menempel dgn saya.. tapi bila scan baby boy