How long do you think our current situation will last?
Voice your Opinion
Until end of this year
Until early next year
Until next mid year
Until end of next year

1900 respon

18 Balas

Tak tahu la sampai bila tapi dh hampir 1 tahun tak balik kg. Starting dgn covid bln 3. Then buat ivf, 1 trimester alahan teruk. Elok dah cool down alahan start gelombang ke 3 covid. Hmmm...rindu yg xberpenghujung. Harap reda sblm cuti sekolah bln 12. Teringin nk blk jumpa mak

4y ago

Nasib sy sempat balik johor hari tu sminggu before pkpb. 😩

kalau ikut sejarah pandemik melanda dunia, pandemik berakhir 2 ke 5 tahun. Tapi semua sebab berlainan. Apapun, ingat, semuanya dgn izin Allah. Kita terus jaga SOP

Until end of next.. Sbb skrg pon mcm meningkat naik balik kes covid negara... Kita doa yg baik2, atas izin allah SWT.. hanya Dia Maha Berkuasa❤️🙏😇

Until end of this year? Maybe. My company already announced all of their employees need to work from home until end on 2021 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

i think until end or next year...hopefully it gone from this dunia asap....aamiin... #TAPSupermoms

smpi hjg thn dpn ..keadaan semasa msih 3 agka #TAPSupermoms

Dari selangor Nk balik johor!!! Rindu kampung

Until end of next year... Mybe

It seems like forever

Bersiap sedia semuanya...