Berasa curiga terhadap pasangan sepanjang kehamilan, adakah anda juga begitu?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3543 respon

12 Balas

Xtau laa ..awal perkawinan mmg x selesa n Ada prsaan x serasi dgn laki..Masa prgnt prsaan x dpt elakkn so sy lpas kn smuaa yg sy x puas hti..last jmpa bulan 2 Thun Ni n smpi skg x jmpa sbb Sy x boleh tgk muka diaa

3y ago

sabar ye sis dugaan preggy prgai suami kdg kala x memahami kita even kita x cantik ms slim dulu sbb preggy dia patut tahu kita mcm ni sbb air tut tut dia zuriat dia

semoga tak pernah, sy nak husband ada di sisi sy selalu, kepercayaan penting itu yg di ajarkan husband

klau dia curang sy ok je haha sbb dia sk control sy..sy ok je brmadu satu je syarat stp bln bg 3k haha

sjk pregnant ni ble suami balik lwt sllu je overthinking. sbb tkt kejadian berulang lg. risau sgt ..

Alhamdulillah tak pnh spnjng preggy hgga melahirkan

Setakat ni Alhamdulillah xde pape

Alhamdulillah xda rsa gtu,,

Kadang2

whyyy

Tidak