Calendar Cina

Cuba mommies semua check. Betul ke calendar chinese ni teka jantina bayi? Hehe. Kira start dari umur berapa mommies start pregnant dan pada bulan berapa mommies start pregnant. Nanti dapat jawapannya. Maybe ada yang tepat. Agak2 banyak betul ataupun salah tekaan nya? Jom check sekarang. Sekadar suka suka ?

Calendar Cina
92 Balas

umur ibu ok, wktu tjdinya psenyawaan, period start hjg bln, hbis awl bln strusnya, xpsti nk kira bla wktu tjdinya psenyawaan 😑

10mo ago

Persenyawaan selepas period sis. bersama selepas period kn :)