Calendar Cina

Cuba mommies semua check. Betul ke calendar chinese ni teka jantina bayi? Hehe. Kira start dari umur berapa mommies start pregnant dan pada bulan berapa mommies start pregnant. Nanti dapat jawapannya. Maybe ada yang tepat. Agak2 banyak betul ataupun salah tekaan nya? Jom check sekarang. Sekadar suka suka ?

Calendar Cina
92 Balas

Ank first 24 thun,baby october..girl Yg kedua ni 29 thun,baby ogos atau september..aritu scan,nmpk boy... Kebetulan kot..tp mmg merancang ikut kalender ni😬😬 Umur tu x ckup bln pn ikut thun sbb sy besday bln 12...😁😁

umur 25. last period 10/5. persenyawaan brlaku dlm tempoh subur selepas period kiranya nk dkt hjung bulan 5. so klw ikutkn, btul la, bulan 5 ank sy mmg girl pon. setahun dah 🥰

klau ikut dr yg sis ckp umur start mengandung n bulan start mengandung dua2 salah....tp klau ikut umur time bersalin n bulan sy bersalin dua2 betul...😁

Cara tgk yg betul.. umur ibu dan bulan pula ikut due besalin atau bulan anak di lahirkan... saya tgk saya sume skli tepat. Dri anak 1st spi yg bakal lahir no6 ni

Anak 1st, 2nd betul girl...3rd kalau ikut calendar girl jgk..tp yg Lahir boyyyy🤗🤗🤗..so X tepat😁😁😁

😄tak lah sis,saya dah scan,jantina tak sama mcm calendar tu. Even doktor saya bagitau,tunggu dia keluar nanti baru confirm😆

Sy belum scan lg tp mcm bleh rasa mmg girl. Ada la sbb2 nye nape sy rasa cmtu..Nti next 2 weeks scan klu betul sy dtg lg sini tengok 🤣.

Anak pertama (23,bulan October) Boy Anak kedua (25,bulan Ogos) Boy Anak ketiga (32,bulan February) Girl Soon (36,bulan Ogos) Girl 🙏

Anak pertama betul (25,bulan 12) boy Anak kedua betul (29,bulan 4) girl Anak ketiga pun betul (32,bulan 12) boy Mungkin kebetulan..

umur ibu ok, wktu tjdinya psenyawaan, period start hjg bln, hbis awl bln strusnya, xpsti nk kira bla wktu tjdinya psenyawaan 😑

10mo ago

Persenyawaan selepas period sis. bersama selepas period kn :)