Hai mommies²... Betul ataupun tidak..? Share pengalaman mommies²...🥰🥰

Hai mommies²... Betul ataupun tidak..? Share pengalaman mommies²...🥰🥰 Saya betul je, baby boy.. Suka makan cheese cake je

Hai mommies²...
Betul ataupun tidak..?

Share pengalaman mommies²...🥰🥰
110 Balas

Rasanya mcm terbalik je🤔🤔 . Tak sure lah tapi saya mengidam bende manis manis keluar baby girl. Masa awal awal pregnant memang ngidam bende masam lpstu masuk 2 bulan keatas dah tak . yang paling best sekali sepanjang pregnant tak tahu pun apa jantina baby . tiap kali scan doc tak nampak apa jantina dia . lps lahir tu la baru saya tahu jantina anak , perempuan . skrg baby dah nk masuk umur 1 tahun 5 bulan ❤️😊😊

time preg ank 1&2(lelaki)dulu,sy ska mknn Manis je.. yg skg,sy ska mknn masam plak.. tringin jga baby girl.. tp Tu X blh nk cya jga lah.. mana² baby kuar,Kita bersyukur je SB d beri anugerah Yang trindah Dan berharga dlm hidup Kita🥰🥰🥰🥰

sy baby boy. suka makan pizza, makan cheese. x suka benda manis. skrg ni suka benda manis (makan berpada sbb ada gdm) scan 2x (kkia dan private) kemungkinan boy. tapi bila buat detail scan, doc ckp kemungkinan girl. mana2 pun boleh janji sihat

x betul.. saya haritu suka asam, masin dan makanan laut.. keluar boy... yg skrg nie suka manis.. x suka makanan laut.. scan dr ckp girl. tolong doakan betul girl.. sbb dah ada 3 boy.. teringin nk girl🤭

mase mengandungkn ank no 3 trs x minat pelm. padahl klau balik kg mesti akn cari pelam apple pstu wat cicah smbl kicap. smpai skrg jd x mint nk mkn pelm dah.. #08Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

sy terbalik..ank 1st girl suka manissss..bnde pertama sy nak milo ais yg suami buatkan ank 2nd boy..suka masam n pedas. sgt suka tomyam.. ank 3rd boy..dua² sy xberapa sgt suka..just mkn shj

samalah saya .. cheesekut oat n milo habis 4 bekas satu hari . tapi skrg tak boleh mkn banyak. kena kawal makan . masa scan baby boy 🤗❤️ Due date 19/03/2021 . #firstbaby

1st & Second Trimester Rasa Nak Makan Masam , Pedas .. Third Trimester Nih Rasa Nak Makan Manis² Ciked , Tapi Tank Manis Sngat .. Tapi Saya Belum Check Lagi Anak Lelaki Or Perempuan~

sy manis masin masam sama je lentak yg penting enak😋😋klinik swsta scan baby boy hospital scan baby girl tkpe boy ke girl yg penting lahir dgn selamat sihat walfiat

sy terbalik. anak sulong girl suka manis..now pregnant anak kedua insyaallah scan nampak boy, suka masin2, bila makan or minum manis tekak ni rasa semacam 😂