Calendar Cina

Cuba mommies semua check. Betul ke calendar chinese ni teka jantina bayi? Hehe. Kira start dari umur berapa mommies start pregnant dan pada bulan berapa mommies start pregnant. Nanti dapat jawapannya. Maybe ada yang tepat. Agak2 banyak betul ataupun salah tekaan nya? Jom check sekarang. Sekadar suka suka ?

Calendar Cina
92 Balas

anak sy dah 5 betul 4 salah 1 semua P...ni otw yg ke6 harap betul boy..42thn ogos L insyaallah

Sama,ank no 2 dgn 3 lelaki,klau ikut kelender ni,kdungan yng no 4 pun lelaki,xpelh jnji sihat,

Yg lebih tepat tu chinese calendar yang ada tarikh sebenarnya. Yang ni x berapa tepat

nipu umur bru 19 bby lahir bulan 5 keluar boy, pasaipa situ tulis girl😴 tipuuuu

Tak kot. sbb ramai je yang refer kalendar cina ni tapi tak tepat pun.

Anak pertama betul. Anak kedua pon betul. Mybe kebetulan 😅🤭

TAK BETUL KALAU SAMA, IANYA KEBETULAN ❤️❤️❤️❤️

Anak pertama betul girl. Anak kedua belum tau lagi... #2ndbby

ke empat2 ank sya ke semua tepat... 2 lelaki 2perempuan...

Dh scan belum nmpak lg jantina bby.. 24w😁😁