What taste were you craving most while you were pregnant?
Voice your Opinion
Salty
Sweet
Bitter
Sour
Spicy

3173 respon

30 Balas

teringin nak makan pedas dengan manis. seb baek last due tu dpt mkn ayam kunyit mat rock siap tambah sambal. esoknya bersalin mudah..hha

Sour. Masam2. Sedapnya masam2 tapi jgn maknya bermuka masam, nanti anak keluar ikut masam 🤣

ikut selera tekak.. #01Jan2021 #IbuRA #19Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsJan #TAPxTanamera

preggy kali kedua niy nk mkn manis mnom air manis smpai kencing manis 8.2 😭

tekak xrse pape pon. .ble msok je mntah. .asl mkn yg kne tekak 2 oke la. .hehe

tak tentu..smua di atas kcuali bitter.. #TAPSupermoms

Orang kata kalau suka manis anak perempuan.. Entahla

Sour & spicy. dulu suka manis skrg tak boleh. hahaha

setiap malam aiskrim solero ye yang diminta😂

Minggu ke 34 Ni rasa nak mkn yg manis2 je.