Check BP kat farmasi

Hi, ada tak mommies yang kena check bp selang sehari sebab berat naik banyak? Kt farmasi mana selalunya boleh check bp? Katanya free je ye? #advicepls

5 Balas

selalunya farmasi buat free je. tp ok la kk sis suruh cek bp je. kalau kk sy ni, kena cek bp & urin sekali. tu yg kena gi kk jugak buat. geram je haha dah la selang sehari. nasib buat kejap je haritu

1y ago

tak cek. CTG cuma hospital je cek & atas kes emergency.

Sebab kena selalu check, sy beli terus. Dalam RM140-170. If taknak beli, pegi je any pharmacy cakap nk check BP. Yup free je

kalau ada mesin BP sndri, boleh je cek kat rumah. sya pon kena pantau BP. cek dkat rumah guna mesin BP sndri

mana2 farmasi ada. free je