How do you control your anger when you're feeling angry with someone?
Voice your Opinion
Keep silent
Do something to distract my feeling
Sit and calm down
Other (please share)

4165 respon

15 Balas

Bila sy stress/bnyk fkir/ mood swings,, sy search d ytb KDrama romntc cmedy pastu tgk @Telgrm ... sy suka heal diri dgn cara bgtu.. klu ada xspndpat dgn suami,, bila msing" ego,, sy lyan KD tuu ketawa tbahak" lucu ..Pdhl d hjung katil , ada yg sdg sentap mkn hati sbb sy lgsung xterkesan 🤭🤭🤭 Stiap kali jd unexpected issues / jiwa kacau method ni lebih effective jd penawar .. Bg sy,, tdk elok buat diri sndri "sakit" byk fkir bnda yg buat anxiety dri sndri☺️

normaly kalau org terdekat buat saya marah saya akan cakap. saya tak perlu pendam kerana saya selalu fikir kalau org sering lukakan hati kita dan kita x ambil action dan biar hati kita sakit .. it will make u worst. jika org luar saya akan ambil cara utk cooldown dlu jika boleh tegur kita tegur cara elok saya org yg outspoken.

Memang tak tahu nk control bila marah. Tapi ltely ni nakbtukar lah perangai tu. Klu marah pun buang je perasaan tu.

marah dalam hati. then bru rse ok. tanpa perlu bergaduh secara realiti.

sy terus direct je, klau pendam sakit hati.

Semua di atas ✌🏻

luah kan perasaan.

Mmg xbole control

Sit and calm down

Diam lebih baik