How do you control your anger when you're feeling angry with someone?
Voice your Opinion
Keep silent
Do something to distract my feeling
Sit and calm down
Other (please share)

4165 respon

15 Balas

normaly kalau org terdekat buat saya marah saya akan cakap. saya tak perlu pendam kerana saya selalu fikir kalau org sering lukakan hati kita dan kita x ambil action dan biar hati kita sakit .. it will make u worst. jika org luar saya akan ambil cara utk cooldown dlu jika boleh tegur kita tegur cara elok saya org yg outspoken.