Confuse

Confuse. Saya baru lepas period. Quite heavy jugak period nya. Tapi tergerak hati nak check upt, ada line samar. Ke macam mana?

Confuse
9 Balas

Sma mcam sya juga samar,, prgi klinik upt juga negatif doktor ckap tunggu 3 bulan check lagi,,,

Mcm neg ni sis..tpi try lagi la...sbab kadang2 susa nak nmpak kalau terlalu awal

4y ago

Iyaaa sis. Ni sy tanya dah lama ni hehe.

Cuba test lagi 3,4 hari balik. Kalau naik terang lagi inshaAllah ada

Sis mcm mana perkembangan sekarang? Line samar tu positif ke sis?

4y ago

Alhamdulillah. Tahniah. Jaga diri baik². Awal kehamilan tak digalakkan untuk berpuasa ya. Baby perlukan zat yg cukup dari ibu nya

Try lg 2-3 mggu akn dtg. Awal sgt sbb tu pudar

4y ago

Iyaaa..ni lama dah sy tanya. Memang takde pun. Faint line je. Tp now dah pregnant nak masuk 6bulan

Test lagi 2,3 minggu..alhamdulillah positif

4y ago

Alhamdulillah. Ni post lama ni. Sekarang pregnant nak masuk 6bulan.

X nampak pun line samar. 1 line ja tu

4y ago

Haah. Ni post lama dah ni.

InshaAllah ada rezeki tu👶

Upt mamma perfect kan 😅