UPT confuse

Hi! Just nak mintak pendapat. Sebab confuse. 10/11/2020 check upt macam double line (macam dalam gambar) tapi samar sangat sangat. Tapi tadi check -ve. Taknak la berharap sangat. Tapi takkan upt pun boleh scam orang 🤣 Last period 14/10/2020. #pregnancy #bantusharing #advicepls #mommybuntu

UPT confuse
12 Balas

klau btul2 pregnant, awk cek la pkol brp pun line mmg tetap akn naik.. mcm sy cek mula2 samar jugak cek wktu pagi air kncing petama tu, pas tu esok siangnye g jumpa doc cek rsau jugk tkut negatif sbb dh byk mnum air mkan sume tp hasil tetap +ve.. in sha Allah ad rezeki awk, test upt lg slepas 1mggu

3y ago

Alhamdulillah. Dah 8w dah skrg. ☺️ scan pun dh nampak baby dgn heartbeat.

pernah upt scam saya. mmg naik double line wpon x brp trg. lps tu cek upt lain negetif. hari2 cek negetif juga, beberapa hari lepas tu period. 😅😅😅. ni cerita beberapa tahun lepaslah, masa tengah ttc. memang frust sungguh masa sebab duk berharapkan. hihi

4y ago

Dah ada 2 org puteri sekarang, Alhamdulillah. tu cerita masa zaman ttc. ☺☺☺

sy msa dlm 2 week check masih 1 line. so mmg tak berharap sgt, tapi line mmg terang yg 1 tu. after 2 week lagi, sy test Allahurabbi naik double terang. Alhamdulillah sgt, rezeki anniversary, kmi ttc 2 year.

3y ago

tahniah sis.. sama la.. sy 4 weeks bru terang double line..😁

kalau kabutlr cmtu selalunya evap line. Better repeat lps dua hari ye. Selagi x period, selagi tu ada harapan.

4y ago

Huhuhu tu la. Patut period smlm. Tp tunggu seminggu ni cmne

Sama mcm saya bln Lepas.. chemical pregnancy.. upt mula2 +ve 2 hari, lps tu-ve.. lps Tu terus bleeding 14 dpo

4y ago

boleh Cuba rujuk yg ni.. Cuba la..😊

sama la..sy pn nga keliru neh..-ve ke +ve neh..x nk la mgharap sgt tkut kcewa..2kali pnh ggur..

repeat je hari2.. tengok makin pekat tak. kalau dah pekat, cuba try ClearBlue pulak.

4y ago

Td tghri ada check jgk tp mcm tkde langsung. Tp sbb baru lepas minum 😂 entahlah. Tunggu jelah kalau t period seminggu nnt check lg

sama n saye sis .tapi rasa masih baru lgi tunggu dua mnggu lagi mts pkt

4y ago

ad tu rezeki awak nnty .Aamin

klu smakin kabur myb chem pregntcy....bleh try cek lg 2-3hri..

4y ago

Okay awak. Thankyou. Nnt saya recheck after 2-3 days hehehe