Upt samar²

Assalamualikum..nak tanya tadi masa balik kerja terus mandi tergerak hati nak buat upt terus naik double line tapi samar² adalah positif? #ingintahu #firstbaby

Upt samar²
5 Balas

klu sis nak buat upt,ambil air kencing first masa awal pagi tu.tpi rasanya positif la tu🤗 take care ya d awal² kehamilan,jgn angkat benda berat²,banyakkan rehat dan jgn stress²😇

untuk kepastian sis boleh cek awal pagi air kencing pertama..InsyaAllah lebih terang. take care sis ☺️

insyaallah positif walaupun samar2.. nanti test lagi akan makin terang. tahniahhh sis

ada tu puan cuma kena tunggu lagi dlm 2 minggu

Samar ii inshaallah positif