Mommy tolong semua.. Nie nmpk 1 line or double line.. Kalau ngikut mggu depan tarikh period 1hb.

Confuse sama ada double line or 1 line

Mommy tolong semua.. Nie nmpk 1 line or double line.. Kalau ngikut mggu depan tarikh period 1hb.
25 Balas

repeat lagi seminggu.. cm sy dulu 3 tahun setiap bulan check setiap 2minggu check kesuburan.. sbb ade pcos... last xmengharap.. org yg tegur eh pregnant ke? apa lagi blik terus check.. ahlamdulillah terimakasih ya allah... tips... klo da thu subur bersama je sekerap yg mungkin dlm waktu subur tu... 2 hari seblom dan 3 hari selepas...jgn fikir anak time bersama

1 line ni awak kalau mcm ni.. upt kalau 1 line bila tengok dekat2 kt bhgian T (test) ni mmg mcm ni.. dia MCM kesan line.. Kira kalau positive akn keluar warna line..kalau negative hnya akn nmpk kesan shj.. sy selalu tengok bila check upt .

Dekat sangat sis ambil gambar 😂 nampak macam invalid ada, evap line pun ada. Sebab line tak merah/ pink. Nanti hari sepatutnya period kalau tak period sis try upt lagi 😊

tak ada ni sis, jgn berharap sgt. hmm sy pun slalu mcm ni. tgk mcm ade . siap pakai lampu tgk🫠. kita terlalu berharap

Mcm invalid je kalau tengo line tu. Mcm bukan line positive. Try repeat pakai upt lain mcm dipntell sis

sis cuba delay 3hr date period. kalo line mcm ni xpyh tenung2 dah😅

Negatif. Kalau positif tak perlu zoom sampai mcm ni dah boleh nampak

Nampak mcm satu line. Cuba lagi lepas delay period

1 line saja sis. repeat lepas lewat haid tau

tlebih urin ni sis..,sb tu muncul garis tu