Double Line atau tak

Hi, kalau macam ni double line or tak ye. 2 kali gugur sebelum ni 2022 & 2023. Last period 27/7

Double Line atau tak
1 Balas

Puan try buat UPT lagi pada pertengahan bulan9 ni.. 1st line tu nampak clear.. tapi yg 2nd line tu nampak kabur, macam sy punya juga.. sy tunggu pertengahan bulan9 ni, nak buat UPT lagi.. tapi dalam masa yg sama, puan jaga diri baik2 ya.. jangan angkat barang2 yg berat ..

3w ago

Okay terima kasih. Jaga diri jugak ya . Semoga ada rezeki kita