Tidur

Cmner eh kot nk selesa tidur mengereng?

14 Balas

Sy beli bantal U shape khas utk preggy mom. Since beli tu mmg lena tido. Kalau x bila tjaga mintak suami usap2 blakang badan bagi tido balik...hahahaa.

5y ago

Beli on9 murah...sy beli RM180 dekat Lazada.

Ikut keselesaan. Sy skrg asik terjaga..lps mngiring kiri,mngiring kanan pulak.. kdg2 je dpt tdur mati tanpa terjaga.. bertabahlah.

5y ago

Yela... gasenya ntah bape kali dok pusing kiri knn😂😂😂same la..kot dpt nyenyak tau2 da pg😄😄

Kalau sy guna bantal U shape khas utk ibu yg preggy.. Selesa tidur sejak guna ni. Cari kat shoppee byk pilihan

5y ago

Ohh..nt bole tgok2😊

Sama mcm dorg ckp, sy pun bykkan letak bantal. Habis block suami skali 😂😂

5y ago

Hahaha..jadi kubu prtahanan ni😁😁

Alas perut ngan bantal lembut n saya kepit satu bantal antara 2 kaki..

sy letak bntal kt blkng bdan ngn kt celah paha wat peluk 😂😂

Kalau perut dh besar mmg xselesa lh tido wolopon ape posisi

Letak bantal dkat blakang smbil peluk bantal peluk.. hehe

Letak bantal depan blkg masa mengiring tu sis

Bole tengok bantal u mcm mana