Susah Tidur

Macam mana posing tidur yang selesa eh? Kdg2 susah nak tidur. Hmmm

2 Balas

Mana2 pun ok... Jnji kita selesa... Tp kalau mmang jgk nk tido... Cuba pasang zkir @ ayat2 quran... Sbb saya dulu pun mmang x boleh tido lngsung... Bila ada yg sarankan supaya pasang ayat2 suci ni... Alhamdulillah dptlah tido

5y ago

Ye sis. Baca al quran mmg setiap malam. Masalah posture badan nak tido je. Tido dpt. Cuma sakit2 badan mcm biasa.

Paling terbaik sbnrnya tido mengiring. Tp sy lbh selesa tido terlentang wlupn x elok sbnrnya 😅😅 blh cuba2 ni klu msih x selesa, https://my.theasianparent.com/posisi-tidur-terbaik-ketika-hamil

5y ago

Xdpt bukak la sis. Hehe. A ah saya pun suka terlentang senang nak benafas rasa kan