mengharap

Cmne ye nk buang perasaa mengharap sgt ni. Tringin bby girl.sorng pun jadilah..atas² dia dh boy.. ikut baka pun bnyk lelaki je... Belah somi dh lelaki semua.. fil pon lelaki semua..belah ayah lelaki semua sorng je girl.. ?? Kadang tkot nk checkup.tkot trjojol klo scan ...pdahl dh set dlu jnji sihat semua..tp tulah.. prasaan tu... Risau.

1 Balas

Saya pun pernah berfikiran mcm ni.. Bila dapat boy jgk, saya berfikir secara tenang dan yakin dgn pemberian Allah S.W.T adalah yg terbaik utk kita.. Dgn pegangan ni saya kuat kan semangat. Asalkan anak kita sihat dan menjadi anak yg soleh.

5y ago

InsyaAllah