Scan 3d

Tumpng tya , Sya now 17w2h . Bakal ank kedua . Prot brapa week yea bole scan 3d ni . Nya rasa excited btol la nk tau jantina bby .. Brg2 bby dh beli sparuh. Kbyk kan wrna yg beli wrna blue . Adakah impian nk ank lelaki trmakbul ? Ank ppuan pon ok jaa.. Xkesah . Tpy tringin sgt nk ank lelaki .. ??

2 Balas

18 week ade jek yg da nmpk gender bby kalo doc or sonographer tu power... Cm sy ank no3 ni aritu scan 20week xnmpk gender sbb dia kepit.. 😂 Agak nye ikot nseb gak kalo bby nk tnjuk.

5y ago

Kan .. Btol juga tu.

20 weeks dah boleh dah. Tempoh hari sy scan masa 20 weeks nampak.