Gender reveal.

Alahan saya semua follow symptoms anak lelaki. Sy mimpi anak lelaki. Bidan and Semua org tua2 pun tengok perut cakap lelaki. Scan tetiba girl. Instinct sy and husb lelaki. Agak2 ada tak pernah mcm ni beranak lelaki? Nak buat gender reveal Pun seram. History 3 family member scan girl keluar boy ikut instinct 🥹🥹🥹

5 Balas

sy 2 ank sblm mmg btul ikut naluri sy sndri...mse prggy yg slung naluri sy kuat agak baby boy..n sy suke mkn msam2 mse prgnnt..scan pun boy..dh kuar btul boy..sama jgak dgn prgnnt no 2...instict kuat rasa mcm bby girl...pstu suke mkn mnis n saje buat test dgn baking soda tu....scan x nmpk..kuar btul girl🥰🥰skrg hari2 bergaduh gn dia...hahah..ni tggu bby no 3 plak kuar..rase mcm girl lg..🤣brg bby semua bli pinky..jgn kuar bertlur dh la..🤣🤣🤣🤣

6mo ago

seronok main teka2 gender ank😂😂

Alhamdulillah. Yang penting zuriat awak dan suami sihat. Kalau awak ikut benda2 mitos ni buat awak stress dan pening kepala nanti. Just enjoy your pregnancy journey 🤗 Boleh repeat gender scan juga. 🤭

6mo ago

Tak stress pon. Seronok main teka teki

Wallahu’alam. Kadang2 scan pun tak tepat apatah lagi mimpi, ramalan org2 tua

takpe..nanti awak repeat la gender scan lagi sekali.... 😀

awak bt la detail scan

6mo ago

so still girl ?