Fenomena Child Free! Ramai Pasangan Tak Nak Anak Atas Alasan Kewangan dan Tidak Bersedia!

Childfree atau tidak mahu anak kini menjadi trend ramai suami isteri moden yang dikatakan lebih selesa dan bahagia menjalani hidup berdua. Apakah maksud childfree? Childfree artinya merujuk kepada seseorang atau pasangan yang memutuskan untuk tidak mempunyai anak selepas berkahwin, sama ada anak kandung, anak tiri atau anak angkat. Jom baca artikel ini untuk ketahui lebih lanjut: https://my.theasianparent.com/tidak-mahu-anak-childfree

Fenomena Child Free! Ramai Pasangan Tak Nak Anak Atas Alasan Kewangan dan Tidak Bersedia!
3 Balas

Memamg ada orang macam ni. Ikut mereka lah nak macamana.