Ibu rasa check up di Klinik Kesihatan mengambil masa yang terlalu lama tak?

Voice your Opinion
Lama
Lama sangat
Terlalu lama
Cepat je

2002 respon

25 Balas

first buka buku lama. sbb xtahu apa2. bilik pulak bnyak. kne pergi sana sini. second checkup dah bijak sikit untuk jimat masa 😂 sy datang kk pkul 6.15. kk bukak 7.30. sbb faktor kk jauh dri rumah,jem,parking takde. gerak 6.15.. smpai sana dlm 6.45.. stay kt parking lot. tunggu kreta lain ada bru klua kreta pergi beratur depan gate. sbb parking lot gelap lgi.. nurse bukk je pagar kk tu dpt laa giliran org no 2.. walaupun sy org prtama smpai. tp org yg dtg slepas sy tu kluar kreta n beratur dulu 😂..msuk je kk duduk xsmpai brapa saat no dah panggil. dah tau nk pergi mana bilik mana buat apa. siap smua dlm 8 lebih je. ksimpulannya datang awal2 pagi ..lewat sikit hbis. mau 11 12 siap

lama sangat. sy checkup di klinik desa. tapi kalau nk kena jumpa doktor, perlu ke klinik kesihatan. klinik Desa sekejap je.. tp kalau klinik kesihatan, sampai jam 1 tghri baru settle.. ramai sgt orgnye. semalam pun nurse cuakk sbb dh pkul 1 lebih tp masih ada patients yg x dipanggil 😂

check up dkt kk skrg 2nd pregnancy ni paling cpt 2jam. lmbt ckt dlm 3jam. tp kul 8 appointment 10 settled dh. buku simpanan di kk pn ltk elok je. xpnh la hilang. kalau 1st pregnancy dulu asyik la hilang tu lame smpi berjam2. dh la kena marah ngn boss aje.

app jam 8. sy dtg 7.30. letak buku. pung pang buat itu ini,paling awal blh balik jam 10. paling lama sampai jam 12. 🥲 nk nanges ya kne sidai lama. dgn perut lapar. nk kencing bnyk kali. org ramai

Selalu teman makcik n akak checkup kt KK Paya Jaras, lama sgt. Bila duk kampung husband, Klinik Desa sgt cepat and bila nak jumpa Dr kt KK. Tak la lama sgt, 1/2jam dah settle. Impresses sgt 🥰

ya sgt2 lama... kalau appointment pukul 8 pg.belum.tentu pukul 9 dah settle . nk msuk lunch time baru siap..kena siap2 bekal tuk anak makan..klau x mengamuk anak sbb bosan..penat lm sgt menunggu

lama , lagi2 klau ade appointment doc trus zhor 😝. alhamdulillah skrg prgnant kali ni ade rzeki lebih , check up kt swsta je. lgpn ade nak kecil ksian nti lama lama ikut kita check up kt KK

saya sat ja klau jumpa doktor lama tapi tk lama sngt klau jumpa nersu check perut hb semua tu sat ja temujanji koi 8 koi 9 lebih mcntu dh bolh balik😅

sudah terbiasa, lama tetap kena tunggu giliran sebab bukan kita je yang nak berklinik. lain la kalau swasta..banyak duit silakan pergi swasta 😌

lama sgt.... xmasuk lagi dgn nurse muka ketat. pagi2 muka dh mcm Taya buruk. xmurah rezeki taw pagi2 muka masam. mcm kita kacau rumahtangga dia