[week 15] zincofer

Check darah, HB rendah 10.9. Klinik kesihatan bagi Zincofer. Hari pertama dan kedua makan supplement xde masalah... Tapi masuk hari ketiga dan seterusnya badan mula x boleh terima. Muntah teruk. Waktu makan sama, sebelum tidur. Tapi tetap muntah... 1) kalau teruskan ambil zincofer, macam mana nak elak muntah? Ada cara? Please share Atau 2) Ada cadangan ubat apa yg elok utk HB rendah? Thank you.

100 Balas

Tak boleh...saya pun tak suka...jadi tak makan untuk 2 minggu...jantung baby lemah...dan tak cukup darah...darah turun...9.5...nurse marah teruk...kena makan atau tukar ubat...sebab ini ubat folic acid n besi...untuk darah baby n mummy n untuk bagi support jantung baby