39 weeks tapi takde tanda lagi

Cerita lah serba sikit pengalaman ibu ibu yang mane 39weeks belum ade tanda tanda nak bersalin..risau kekadang andai kene bersalin pakse

1 Balas

Sy setiap hari naik turun tangga and squat. Hari yg turun tanda, sy baru lepas berjalan jarak jauh (jalan sekitar taman rumah). Jalan2 petang, malam tu turun tanda sakit contraction. Semoga dipermudahkan yaa 😊

3y ago

dok sabonye nok pegang anok sendiri🤭🤭asyik dukung yg orang je...comel comel gitu