PERUT MENGERAS

saya 39weeks. tapi takde tanda tanda nak bersalin lagi. bayi kerap mengeras tanda bersalin ke mommy ? kerap sangat sampai tak boleh tidur malam sebab tak selesa

1 Balas

kalau kerap sgt ngeras boleh g pac check . tu pun salah satu tanda bsalin jugak . kalau mcm saya jenis cepat gelabah kalau ada tak kena sikit pun saya g je check at least tau keadaan diri sendiri dgn baby mcm mana . apa2 pun semoga dpmudahkan 😊

4w ago

yee anak first dulu tanda bsalin saya ngeras je . g pac check dah 1cm n terus kena tahan wad . pagi esoknya bangun tidur basah katil rupanya ketumban pecah n malam tu tumpah darah terus bsalin . sakit contraction dlm 3jam gitu .