Adakah dalam diam anda cemburukan kejayaan pasangan anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

6759 respon

24 Balas

Sometimes before.. sbb ego maybe.. tahap study I lg tinggi.. tapi rezeki kerjaya dia lebih mudah dan kukuh.. tapi after dah kerja satu company walaupun still lg dia punya department yg kukuh, dah ok sikit rasa sbb kongsi keuntungan.. so takde I rasa I gigih alone freelancer & kerja & tggjwb ibu isteri & kerja rumah. kita jadi tak bersyukur sbb letih.

Sebab dia sentiasa perbaiki diri dan melakukn yg tbaik dlm hidupy. Cth paling dekat tntg attitude dia dkt orgtuay. Sgt2 prihatian. Smpai kekdg sy bdoa pd allah sy nak gak buat yg terbaik utk orgtua sy. Sibuk dunia dia nakkn akhirat!

takpun.. malah sy yg encourage dia sambung study wpun kerjayanya dah kukuh.. n bila dia give up nk stop.. sy jugalah yg push sampai dpt segulung degree TESL hihi

.. no.. why should i. I'm happy for whatever achievement my husband had and will pursue in the near future. I'm gonna give him my all support.

ye... cemburu sbb, perjalanan kerjaya dia dipermudahkan. n sis pula berliku-liku. hahahaha. itu je....

Saya happy dengan apa yg dia achieved, kalau rezeki dia bertambah saya juga yg tumpang senang

Takla. asalkan susah senang bersama . Jangan da senang carik betine lain memang nahas la

silap tekan...🤣🤣tak cemburu...kita lagi happy...sb selalu support suami..

tidak sama sekali malah mendoakan beliau terus berjaya

Tak kuasa nak cemburu...byk perkara lain blh hadap