cara pakai pad bertali (maternity pad)

cara pakai maternity pad loop bertali dengan belt. i bought intimate brand.it comes with free belt. any ideas how to use?

27 Balas

Alamak sis saya tak pernah tahu pula cara menggunakan maternity pad bertali ni.. Last pakai kejap je masa dkt labour room. tu pun nurse yang tolong pakaikan, kita time tu dok baring ajaa xmampu nak bangun.. Tapi bagi saya agak selesa lah, permukaan dia lembut.. just ikan dekat bahagian pinggang ikut ketat yang nak. but make sure awak pakai dengan betul!