cara pakai pad bertali (maternity pad)

cara pakai maternity pad loop bertali dengan belt. i bought intimate brand.it comes with free belt. any ideas how to use?

27 Balas

Saya pun ada Beli yang ni... pek kecik aje ada dalam 10 pads. Sebabnya masa lepas bersalin nanti nurse akan ikat pad ini dekat keliling pinggang, dan bagi ibu2 yang kena berjahit dibawah tu bila tahu cara pakai maternity loop ni tak laa rasa sakit/ngilu.. tapi lepas dah 2-3 jam lepas tu if nak tukar pada night pads dan berseluar dalam bole je tak de masalah