cara pakai pad bertali (maternity pad)

cara pakai maternity pad loop bertali dengan belt. i bought intimate brand.it comes with free belt. any ideas how to use?

27 Balas

maternity pad yang memang khas tuk bersalin yaaa, lepas dah sehari or 4 jam bole je tukar ke pad biasa, sebabnya maternity pads ni dia bertali, masa lepas bersalin tak berseluar dalam ye ibu2, so kalo bwk yang berpelekat biasa pakai time peot tu memang tak terpakai laa .. Cara pakai pun mudah je ikat dekat pinggang.