cara pakai pad bertali (maternity pad)

cara pakai maternity pad loop bertali dengan belt. i bought intimate brand.it comes with free belt. any ideas how to use?

27 Balas

the only good thing pasal pad bertali ni you takyah pakai panty. the bad thing is kalo tak reti cara pakai alamat nya meleleh2 nanti darah kita. sebab i pakai yang nurse bg i tu. memang tak reti, jadi nya cam tak ketat and position tak bagus. satu hal pulak lepas tu kena lap darah kat lantai.