nak cepat kan bukaan dan contractions

cara nak cepat kan contraction dan bukaan...doktor bagi tempoh 7hari kalau tak kena induce tapi skng dah sakit belakang

3 Balas

cube bnyakkan senaman satu kn kaki ke kaki mase dduk..rapatkan kaki kedalam.. insyaAllah cpt bukaan .sambil tu Goyangkn badan kekanan kekiri kedepan..sy amalkan mse 35 week..bukaan 4cm pn x sedar..sume ank 6 org sy besalin awl..36/37..klu ade rzki awk insyaAllah d permudah

Try banyakkan jalan2, jalan itik, squat, naik turun tangga. Kalau still larat utk bersama, boleh try.

2y ago

Kalau nak bukaan cepat, boleh cuba bersama

sy pun 37w 5d.. rase sakit main2 je..