Nak kuatkan contraction mcm mana???

Ada tak cara nak bagi contractions kuatttt? Saya induce kali ke 2 dah ni.. still contractions manjahh! Bukaan 2cm.. tolong tolong

2 Balas

sis mintak doc seluk bukakan jalan. sy lepas doc masukkan ubat kat bawah, contraction still manja2.. lepastu doc dtg bukakkan jalan (sakit gila) lepastu terus contraction dtg selang 5 minit.

5mo ago

Dah selamat bersalin sis.. emergency czer sbb bukaan takde jugak even doc dah tolong seluk banyak kali😂 induce drip pun dah.. baby nak keluar ikut tingkap jugak hihi

bawak2 bjalan exercise. nti dh induce drip. sakit lain mcm tergeliat urat semua.

5mo ago

Dah jalan dah squat semua dah hihi takde rezeki jugak even dah drip pun mmg contraction kuat tapi still takde bukaan.. emergency czer jugak huhu