hb

Cara naikkan hb

12 Balas

Ambil protein dalam 100-120g. Makan minyak kelapa 2-3 sudu sehari. Dan buat green juice. Elakkan makan merapu.. Tahu makanan merapu? Makanan proses, fastfood, fakefood, junkfood tu.

sy makan vita-lea shaklee. selain dr bantu naikkan hb, dia complete vitamin so boleh compliment vitamin yg kurang dlm makanan seharian.

sis amik minyak kelapa dara jea...Tue pun kandungan 7 Bulan ke atas...mkn pun xhari2...tp Hb ttp cantik smpai skrg...12 ke atas jea Hb😊

boleh try jus pati delima gugusan .. dekat kedai jamu / kedai arab ada jual .. makan bayam , hati lembu , ubat jgn lupa mkn ...

Green juice ! Saya mkn pati delima xboleh . Try green juice (blend pegaga +orange +green apple) hb naik cantik 😊

3y ago

Letak ice tak?? @tanpa nama

mkn mknan tambah drh sayur bayam merah dan kangkung hati ayam dan daging limau nipis ikan pusuk

Makan iberet dgn air oren sunquick tanpa gula..

3y ago

InsyaAllah...ataupon sis minum susu kambing ar rayyan..saya dulu hb nak drop dah..11.2..lps saya ambil dgn cara mcm tu..hb saya dah naik ke 12.2...

beli online.. sy tgok org iklan kat fb..

jus mamariam pun elok naikkan hb

minum horlikcs 2 kali sehari