Bagaimanakah cara anda menukar lampin/pampers bayi baru lahir?
Voice your Opinion
Gunakan tisu basah
Gunakan spray air dan tisu kering
Gunakan spray air dan kain
Gunakan spray air dan tisu basah

2475 respon

20 Balas

saya akan lap dgn tisu basah dulu pastu spray air pastu bersih lg dgn tisu basah. kemudian tekap dgn tisu kering baru pakai pmpers. #29Dec2020 #IbuRA #22Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec #TAPxTanamera

Kain basah (lampin kain) dgn air dalam penutup botol instead of tisu basah.. Tapi bila malam tu guna tisu basah.. Lain kali sy mau cuba spray air mcm korang..

sya emergency c-zer tidak boleh bnyk sngt bergerak.. takut trbuka perut yg d potong.. pakai tisu basah ja bersihkn kecing & berak masa baby ank..

Tisu basah dulu lepas tu Spray air dan lap pakai Tisu kering. Done

Mak basuh sebab baby girl x bersih kalau lap2 je

ms duk nicu guna bby wet tissue #TAPSupermoms

Gunakan spray air dan tisu basah #TAPsupermoms

tisu basah, spray air, tisu kering 👍

basuh dkt sinki smpai bersih

pegi sinki basuh bersih.