Tindakan yang anda lakukan sekarang untuk keluarga untuk hindar virus influenza
Voice your Opinion
Duduk di rumah
Guna topeng muka jika keluar
Tiada tindakan dibuat
Lain-lain (sila nyatakan)

4734 respon

11 Balas

nak kluar risaukn ank2..sbb benda xnmpk,jd itulah cara saya utk mlndngi ank2 sy,duk rumah,pakai mask,sanitizer tgn sntiasa.insyaallah selamat..

Dpt kan vaksin utk pencegahan serta amalkan penjagaan kebersihan sekitar..

kurangkan aktiviti luar..elakkan pergi tempat crowded..n kerap cuci tangan

duduk di rumah jak.. #kitajagakita #diamdirumah #stayathome

Duduk d rumah n bila kluar guna mask

Just stay at home for the mean time

Kurangkan aktiviti luar

dan ambil vitamin C

ambil vitamin

Vaksin