Jika anda berasa tertekan, apa yang anda lakukan untuk mengatasinya?
Voice your Opinion
Makan makanan kegemaran
Pergi ke tempat yang sunyi dan tenang
Luahkan pada pasangan
Tonton cerita lucu
Lain-lain (sila nyatakan)

3860 respon

60 Balas

tanpa tulang lidah lukakan hati.. bila ada lidah buat pinggang terangkat punggung berubah emosi kosong fikiran... **lidah buat sakit/luka hati .. **tenang lidah buat terangkat bontot pasangan....

saya lebih byk diamkan diri... menangis dan tidur... bangun² je diam seperti biasa.. xsuka nk byk ckp... bercakap nnti hbis semua keluar.. baik diam

Tido... Kalau dlu bkn musim c.ovid dh p tengok laut.. bau laut tu je dh blh buat rs tenang dr tekanan..la ni mmpu tdo je la..xpn mkn... Layan ank

Tarik nafas dlm2 brisk walking peluk suami baca al Quran makan buah pergi tengok dan dengar laut dll yg buat kita happy 🥰

tulis nota dlm fon, lepas dah rasa lega padam balik nota tu.. mcm Diary, tpi tdk mahu simpan.. buang ja.. lupakan semuanya..

lbih suka diam diri, trik nafas pnjang2, brmain ngan ank y bleh buat sya gmbira, bizy kn diri ngan krja... 🥰

Pendam 😔 Sampai diri sendiri hadap anxiety pd kehamilan ke 2 ni... Hmmmm 😭

menyanyi walaupun suara kelaut 😆😆 and tgok cerita carton shinchan😂😂

menangis sampai Rasa lega sambil buat kerja..selepas tu bermain dengan anak..

karaoke lagu yg high note. bila jerit semua ibarat semua tekanan keluar hahaha